RunwithF. Urban Trail Run Den Bosch.

IMG-20180922-WA0023
Het weekend van de Dam tot Damloop was eindelijk aangebroken! Het was me gelukt om toch nog die motivatie terug te krijgen en samen met hardloopster kim had ik het over de laatste voorbereidingen. En toen was daar de Urban Trail Run Den Bosch.
Deze run door verschillende gebouwen en zonder tijdsregistratie was een beetje ondergesneeuwd en eigenlijk had ik al besloten om het lekker rustig aan te doen. Maar waarschijnlijk herkennen meer mensen dit wel dat als je eenmaal de flow te pakken hebt je weer een eind weg hardloopt. Dit keer wel goed oplettend op blessure leed natuurlijk!

De Urban Trail Run. Twee dagen van te voren kwam daar het teken dat de doorslag gaf! Bij de running junkies groep was er iemand die een kaartje over had en ik besloot gewoon mee te gaan doen. Wel mits er niemand anders was die graag ook wilde gaan. Dus zo kwam het dat een dag van te voren ik samen met kim de 5 km zou gaan trailen. Oftewel we zouden gaan joggen en wandelen want de zondag zou het serieus hardlopen zijn en dit puur voor de lol.

IMG-20180922-WA0017
Zaterdag 18.30 hadden we afgesproken en om 19.00 zouden we van start gaan. En ik kan je nu al zeggen dat z’n run echt hilarisch grappig is om mee te maken! Zeker de moeite waard om samen je eigen of een andere stad te ontdekken. We kwamen een aantal running junkies waaronder Mari tegen die er echt een feest run van hebben gemaakt!  En ook kim en ik hebben veel gelachen en grapjes gemaakt. Een aandachtspunt was er wel.. want de route was wat moeilijk af en toe. We zouden de 5 km aanhouden maar toen we vlak langs mijn eigen huis en het poolcafé kwamen wist ik dat er iets mis was. En jahoor.. wij hadden het voor elkaar gekregen om de splitsing met het 5 km punt te missen en holden blij achter de 10 km hardlopers aan. Of we baalden.. half want we hadden wel plezier en we deden het toch rustig aan. Met 1 uur en 17 minuten trokken we vlak voor de finish nog wel even een sprintje voor de show zodat die medaille toch wel verdient was.

IMG-20180924-WA0002

Hierna hebben we natuurlijk nog een mooie finish foto gemaakt en toen was het tijd om snel naar huis te gaan. Kim had een oppas voor haar kinderen en bij mij zat een bbq met de buren te wachten.

Dat het al die tijd heeft geregend vergeten we gewoon want de zomer is helaas toch echt voorbij. Halloo herfst en winter periode.

Hardloop groet,

IMG-20180924-WA0003

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s